Informations-, præsentations- og reklamevideoer.

Vis dine kunder og samarbejdspartnere, hvad du tilbyder med levende billeder.
Digital markedsføring for din virksomhed ved brug af små levende produkt- og præsentationsvideoer til fremvisning på din Facebook- eller hjemmeside, er en rigtig god og effektiv måde, at vise dine kunder og samarbejdspartnere, hvad du i din virksomhed kan tilbyde, og det behøver ikke at koste en hel bondegård.

Øjne og hjerne tiltrækkes helt automatisk meget mere af levende billeder.
Jævnlige levende videoopslag på de sociale medier, som f.eks på Facebook og hjemmeside virker derfor langt bedre, end hvis man blot kun bruger tekst og faste billeder, og er samtidig med til at vise dine kunder og samarbejdspartnere, at du er en levende og aktiv virksomhed.


Totalproduktion af præsentations, produkt og informationsvideoer.
Jeg kan f.eks. tilbyde dig at optage videoklip på din virksomhed eller byggepladser og efterfølgende, med forskellige effekter, tekster og dit firmalogo, at redigere det sammen til oplysende og informative videoer, som du så efterfølgende kan bruge på din Facebook eller hjemmeside for langt bedre at kunne fange dine kunders og samarbejdspartneres fulde opmærksomhed om netop de produkter, eller de ydelser, du i din virksomhed tilbyder.

Medbyggervideo med dine egne billeder og videoklip.
Tager du en gang imellem selv billeder og videoklip med mobiltelefonen er jeg også gerne klar til at hjælpe med redigering og sammensætning heraf til oplysende og levende informative videoer, måske i kombination med videoklip jeg optager på din lokation.


Tøv ikke med at sende mig en mail for yderligere information og jeg kommer også gerne på besøg
for en uforpligtende snak om kreative ideer og forslag til informative videoer når du har tid.